Известие

Collapse
No announcement yet.

Вода в таблото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

няма какво да разглобяваш, бъркаш по средата на двигателя откъм стъклото на дълбоко с лека чупка към купето и ще напипаш дебел около 40мм гумен маркуч който е скосен в долния край. стисни така че скосението да се отвори и ако е бил запушен ще изтече нещо като кал и доста вода.
    Успех...

Comment

Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщение
      няма какво да разглобяваш, бъркаш по средата на двигателя откъм стъклото на дълбоко с лека чупка към купето и ще напипаш дебел около 40мм гумен маркуч който е скосен в долния край. стисни така че скосението да се отвори и ако е бил запушен ще изтече нещо като кал и доста вода.
      Успех...
      Мерси колега като стана малко по късно ще пробвам дано е от там иначе лоша работа с тая вода !!! на някой др случвало ли му се е от този маркуч да му се напълнят краката с вода !
      Alfa Romeo 166 2.5 v6 24v

Comment

едвам бъркам от едната страна на мотора от дясно като застанеш пред колата и нищо освен една тръба която излиза от мотора може би има разлика при двигателите и не мога да бръкна мисля на канал да се пробвам да я намерим къде се намира

Comment

Първоначално публикувано от AnD14 Покажи съобщение
          едвам бъркам от едната страна на мотора от дясно като застанеш пред колата и нищо освен една тръба която излиза от мотора може би има разлика при двигателите и не мога да бръкна мисля на канал да се пробвам да я намерим къде се намира
          Да на канал със сигурност ще видиш въпросния маркуч за оттакане на легенчето под чистачките...

Comment

Първоначално публикувано от VIHHRONNY Покажи съобщение
            Да на канал със сигурност ще видиш въпросния маркуч за оттакане на легенчето под чистачките...
            ааа освен това има ли нещо др което да чистя да свалям пластмаси ...

Comment

Нищо недей да разглобяваш!Просто излей една 10 литрова туба от минерална вода по предното стъкло за да може хубаво да се измият батаците от въпросния маркуч в същото време навирай там пръсти да се размърда батака....мн кал има и трябва да излезе всичката от там!Поливай обилно докато почне да тече чиста вода!
              5 Ланчии зад гърба си!
              И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
                Нищо недей да разглобяваш!Просто излей една 10 литрова туба от минерална вода по предното стъкло за да може хубаво да се измият батаците от въпросния маркуч в същото време навирай там пръсти да се размърда батака....мн кал има и трябва да излезе всичката от там!Поливай обилно докато почне да тече чиста вода!
                аз съм с бензиновия мотор и не мога да бръкна там къде вика пича между купето и мотора при мен не става аз не съм с мн голяма рака и едвам до някъде бъркам и край трябва на канал или нещо да се легне от долу а да не земат тия 10 литра да влезнат у колата :х че лошо ще ми стане

Comment

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
                  А листата под кората на чистачките кой ще ги изчисти,така определено няма да стане
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И затова аз си сложих мрежички и е чисто, няма никакви растителни остатъци .
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Ф-то на маркуча си е достатъчно голямо да си излезне всичката гняс барабар с листата.Става си без да се разглобява.Разбира се които му се занимава да сваля всичко.
                      5 Ланчии зад гърба си!
                      И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Working...
                      X